osnovano 1893. godine

Mladež DVD Nuštar u Čakovcu osvojila pet pehara, djevojke obranile naslov pobjednica kupa HVZ PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 7
LošeOdlično 
Autor millinus   
Subota, 01 Rujan 2012 17:22

U Čakovcu je 01. rujna održano zadnje kolo kupa HVZ za 2012. godinu. Naše ekipe su postigle odličan rezultat, mladež ženska je i ovdje pobijedila i tako je s četiri pobjede ponovno osvojila (obranila) kup HVZ. Mladež muška je u Čakovcu osvojila drugo mjesto, a u konačnom poretku kupa HVZ je zauzela treće mjesto.

Rezultati Čakovec: Mladež ženska Nuštar 1. mjesto, mladež muška Nuštar 2. mjesto

Konačan poredak kupa HVZ 2012.: Madež ženska Nuštar 1. mjesto, mladež muška Nuštar 3. mjesto

 

 

 

 

U kategoriji mladeži ukupno je nastupilo 53 ekipa iz cijele Hrvatske. Ovo je bilo jedno od najuzbudljivijih vatrogasnih kup natjecanja za mladež. Osim što je bilo plasmansko za kup, najbolje plasirane ekipe primile su i pehare za prva tri mjesta od domaćina VZG Čakovca te sve ekipe sudionice i medalje za uspomenu.
Izvodila se jedna vježba i štafetna utrka prema pravilniku HVZ-a, kao i na svim kupovima u 2012. godini. Za ukupan plasman na kupu trebalo je nastupiti najmanje na 4 od 5 kup natjecanja koja su održana u 2012. godini.

Kod mladeži muški najviše šanse se davalo domaćim ekipama koje su i imale najviše izgleda za ukupno pobjedu u kup natjecanju HVZ-a za mladež, a sva događanja sa strane skoro već i otpisani su pratili prošlogodišnji pobjednici kupa HVZ-a i kupa VZG Čakovca DVD Bedekovčina koji su fantastičnom i besprijekornom vježbom i osvojenim 1063,03 bodova konkurenciju ostavili daleko iza sebe i ponovno vratili u svoje vitrine pokal pobjednika kup-a HVZ-a i kup-a VZG Čakovca.
Koliko su dečki došli spremni i odlučni pokazuje rezultat da je na 2. mjestu DVD Nuštar zaostao punih 6 bodova osvojivši 1057,70 bodova, a 3. plasirani DVD Gornji Kučan 1055,72 boda.

Kod mladež žena nastupilo je 19 ekipa, a sve se više manje već znalo i prije samog posljednjeg kola. Ovog puta prošlogodišnje pobjednice DVD Nuštar odnosi pokal pobjednika kup-a HVZ-a i kup-a VZG Čakovca sa 1052,11 bodova, ispred DVD-a Krapinske Toplice sa 1047,50 bodova i 3. DVD Bedekovčina sa 1046,70 bodova.

 

Više o natjecanju možete vidjeti na;

http://www.hvz.hr/clanci/natjecanja/zavrsen-3-kup-hvz-za-mladez/

http://www.vatrogasci-medjimurja.com/2012/102-kup1.html

Tablice iz Čakovca i ukupni poredak slijede u nastavku.

 

 

U nastavku slijede fotografije koje su zabiljezili: naš zapovjednik T. Milić (većina), naš predsjednik I. Čeple (1) i naš nezaobilazni Mojsije (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gore: pobjednici kupa HVZ 2012.: mladež muška DVD Bedekovčina i Mladež ženska DVD Nuštar

 

 

 

 

 

 

Povratak na vrh stranice

 

Ažurirano: Ponedjeljak, 03 Rujan 2012 19:17
 
Petak, 23. Kolovoz 2019

Design by: LernVid.com