osnovano 1893. godine

Proslavljen Dan pobjede uz osvojena dva pehara PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
Autor millinus   
Ponedjeljak, 17 Kolovoz 2015 17:42

U organizaciji UDVDR-RH Nuštar 05. kolovoza 2015. je proslavljen Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan branitelja natjecanjem u kuhanju graha i malonogometnim turnirom. Naši majstori kotlića su ove godine osvojili dva pehara, za drugo i treće mjesto.

 

 

 

 

 


Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljen je 05. kolovoza u organizaciji UDVDR-RH Nuštar, a proslavu su uveličale svojim nastupom i  nuštarske mažoretkinje. U sklopu proslave uz malonogometni turnir održano je također i šesto natjecanje u kuhanju graha, gdje je između tridesetak ekipa majstora kotlića nastupilo i šest ekipa DVD-a Nuštar. Boje našega Društva su branili: Dalibor Kramaček, Tadija Milić, Kristijan Beriša, Andrija Kruhoberec, Ivo Milić, Domagoj Dolić, Ivana Mihaljević-Farbaš i Mirko Ružić. Prosudbena komisija je imala tešku zadaću odabira najboljega graha između jake konkurencije, a nijanse su odlučivale. Članovi našega Društva su bili vrlo uspješni i osvojili su ove godina dva pehara i to Kristijan Beriša i Andrija Kruhoberec za drugo mjesto, a Ivo Milić za treće mjesto.
Naša malonogometna ekipa nije nažalost osvojila pehar ove godine, no dobro su igrali i daleko su dogurali. Više sreće će biti nagodinu, nadamo se.
Uz poznato geslo važno je sudjelovati sve je prošlo u najboljem redu uz glazbu, druženje i šalu, a što je najvažnije skuhani grah se sav pojeo.

 

U nastavku možete vidjeti fotografije zabilježene toga dana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povratak na vrh stranice ovdje

 

 

 

 

Ažurirano: Četvrtak, 05 Studeni 2015 19:22
 
Utorak, 16. Srpanj 2019

Design by: LernVid.com