osnovano 1893. godine

Proslavili smo Dan pobjede PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
Autor millinus   
Nedjelja, 07 Kolovoz 2016 16:18

U organizaciji UDVDR-RH Nuštar 05. kolovoza 2016. je proslavljen Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan branitelja natjecanjem u kuhanju graha i malonogometnim turnirom. Sudjelovali smo ove godine s tri kotlića.

 

 

 

 

 

Dan pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljen je 05. kolovoza u organizaciji UDVDR-RH Nuštar, a proslavu su uveličale svojim nastupom i nuštarske mažoretkinje. U sklopu proslave uz malonogometni turnir održano je također i natjecanje u kuhanju graha u kotliću, gdje je bilo više od trideset ekipa majstora kotlića, a boje našega DVD-a su branile tri ekipe (Tadija Milić, Darko Ban i Ivo Milić). Prosudbena komisija je imala tešku zadaću odabira najboljega graha između jake konkurencije, a odlučile su nijanse. Članovi našega Društva su bili uspješni, no nešto lošiji nego prošle godine: Ivo Milić je zauzeo peto mjesto, a Darko Ban šesto mjesto.

Ovo je bila prilika također isprobati poljsku kuhinju koju posjeduje naše Društvo. Naime, pribavljeno je stotinjak klipova kukuruza šećerca, koje su skuhali Marko Mesić, Dalibor Kramaček i Darko Ban, te potom podijelili nazočnima uz oduševljenje, pogotovo najmlađih.

Naša malonogometna ekipa nije nažalost nastupala ove godine.

Uz poznato geslo važno je sudjelovati sve je prošlo u najboljem redu uz glazbu, druženje i šalu, a što je najvažnije skuhani grah se sav pojeo.

U nastavku možete vidjeti fotografije koje su zabilježili Ivan Čeple i Stjepan Škrabo-Mojsije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povratak na vrh stranice


 

Ažurirano: Ponedjeljak, 05 Rujan 2016 17:47
 
Utorak, 16. Srpanj 2019

Design by: LernVid.com