osnovano 1893. godine

X. kup Sv. Florijana u Ostrni – 1. kolo Kupa HVZ-a PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
Autor millinus   
Ponedjeljak, 02 Srpanj 2018 22:01

U nedjelju, 01. 07. 2018. nastupili smo po prvi put na kupu Sv. Florijana u organizaciji DVD-a Ostrna koji se ujedno boduje kao 1. kolo Kupa HVZ-a 2018. godine. Na natjecanju smo nastupili s muškom i ženskom ekipom mladeži, koje su osvojile prva mjesta, a također istoga dana iste ekipe su osvojile prva mjesta i u Paukovcu.

 

 

 

 

U nedjelju, 01. 07. 2018. nastupili smo po prvi put na kupu Sv. Florijana u organizaciji DVD-a Ostrna koji se ujedno boduje kao 1. kolo Kupa HVZ-a 2018. godine. Na natjecanju smo nastupili s muškom i ženskom ekipom mladeži. Prvi na rasporedu su bili dečki koji su odradili solidnu vježbi i štafetu, što se na kraju pokazalo da je odlično vrijeme te su dečki zauzeli 1. mjesto i tako nastavili niz uspješnih nastupa u sezoni 2018. Velika je ovo pobjeda za ekipu koja je dugo na okupu.

Nakon muške ekipe, na red su došle djevojke koje su ukupne pobjednice Kupa HVZ za 2017. godinu, te su ovim  nastupom krenule u „obranu“ duplog naslova. Djevojke su odradile odličnu vježbu i štafetu, te uz malo sreće zauzele 1. mjesto te tako uz rezultat muške mladeži ostvarile povijesni uspjeh našeg društva.

Organizacija natjecanja je na vrhunskoj razini te bi ovim putem uputili pohvale domaćinima na svemu što su odradili kako bi svi otišli zadovoljni s natjecanja.

Ovogodišnji Kup HVZ-a ima 3 natjecanja, tako da nam preostaju nastupi krajem kolovoza u Desnom Trebarjevu i početkom rujna u Čakovcu.

Nakon nastupa u Ostrni, zaputili smo se u obližnji Paukovec, gdje smo nastupili s obje ekipe, te također ostvarili najbolja vremena i 1. mjesta u obje kategorije.

Veliko hvala domaćinima iz Paukovca na ljubaznosti i gostoprimstvu, te na svemu što su nam omogućili na samom natjecanju, a pogotovo njihovom predsjedniku Dariju Prelec.

(MR)

U privitku rezultati i fotografije.

 

Ažurirano: Utorak, 10 Srpanj 2018 14:35
 
Petak, 23. Kolovoz 2019

Design by: LernVid.com