osnovano 1893. godine

SV. FLORIJAN - ZAŠTITNIK VATROGASACA I MEĐUNARODNI DAN VATROGASACA PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 1
LošeOdlično 
Autor millinus   
Utorak, 07 Svibanj 2019 14:26

U povodu dana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca i međunarodnog dana vatrogasaca u subotu, 4. svibnja upriličili smo zajedničko obilježavanje dana vatrogasaca i druženje članova našeg društva.

 

 

 

 

 

 

 

 

U povodu dana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca i međunarodnog dana vatrogasaca, u subotu, 4. svibnja upriličili smo zajedničko obilježavanje dana vatrogasaca i druženje članova našeg društva.

Zajedničko okupljanje, polaganje vijenca za sve poginule i zajedničku molitvu održali smo u dvorištu vatrogasnog doma, te nakon tog u mimohodu se uputili do župne crkve Duga svetoga, gdje je naš župnik Slavko Vranjković održao misu za prisutne članove društva i ostale vjernike.

Nakon mise, nastavilo se druženje u vatrogasnom domu. Službeni dio svečanosti zaključili smo podjelom uvjerenja našim članovima koji su uspješno odradili osposobljavanja i usavršavanja.

U prva četiri mjeseca 2019. godine  održana  su brojna osposobljavanja i usavršavanja naših članova. Temeljem planiranog u ožujku smo proveli osposobljavanje članova društva za korištenje motorne pile, te je ispit uspješno položilo naših 14 članova.

Početkom travnja naše društvo postalo je bogatije za 8 vatrogasaca i 3 vatrogasca I. klase koji su pohađali predavanja u Vukovaru i uspješno položili ispit. Svim članovima su uručena stečena uvjerenja. Vjerujem da će znanje uspješno primjenjivati na intervencijama, za koje se nadamo da će ih biti što manje.

 

Mirko Ružić mag. ing. aedif.

Predsjednik savjeta vatrogasne mladeži Vukovarsko srijemske županije

 

 

Povratak na vrh.

 

Ažurirano: Četvrtak, 20 Lipanj 2019 13:41
 
Utorak, 16. Srpanj 2019

Design by: LernVid.com