osnovano 1893. godine

40. memorijal Mirko Kolarić u Varaždinu – 1. Kolo Kupa HVZ za mladež PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor millinus   
Četvrtak, 20 Lipanj 2019 14:01

Početak Kupa HVZ ove godine odrađen je u sklopu 40. Memorijala Mirko Kolarić u Varaždinu 08. lipnja 2019. Po dosta vrućem vremenu i lošoj opremi odrađen je nastup muške i ženske mladeži, po neobičnom rasporedu, gdje je dio ženskih ekipa radio na „muškoj stazi“, a dio muških ekipa na „ženskoj“ stazi. Naša muška ekipa je prva odradila nastup i uz 10 negativnih bodova u vježbi, osvojila 4. mjesto i 14 bodova za ovogodišnji Kup HVZ.

 

 

 

 

 

 

 

Početak Kupa HVZ ove godine odrađen je u sklopu 40. Memorijala Mirko Kolarić u Varaždinu 08. lipnja 2019. Po dosta vrućem vremenu i lošoj opremi odrađen je nastup muške i ženske mladeži, po neobičnom rasporedu, gdje je dio ženskih ekipa radio na „muškoj stazi“, a dio muških ekipa na „ženskoj“ stazi. Naša muška ekipa je prva odradila nastup i uz 10 negativnih bodova u vježbi, osvojila 4. mjesto i 14 bodova za ovogodišnji Kup HVZ. Pobjedu u muškoj kategoriji ostvarila je ekipa DVD-a Bedekovčina koja će ove godine predstavljati domovinu na vatrogasnoj olimpijadi u Švicarskoj. 2. Mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gardinovec,a 3. mjesto ekipa DVD-a Krištanovec.

Naše djevojke su nakon dugo čekanja nastupile i odradile korektnu vježbi i odličnu štafetu, ali zbog grešaka u konačnici zauzele su 5. mjesto, no s obzirom na okolnosti i organizaciju, rezultat nije ni mogao biti bolji.  1. Mjesto  kod djevojaka je osvojila ekipa DVD-a Vukosavljevica , ispred DVD-a Krištanovec i DVD-a Krapinske Toplice, te im ovim putem čestitamo na postignutim rezultatima.

 

Ažurirano: Četvrtak, 20 Lipanj 2019 14:06
 
Utorak, 16. Srpanj 2019

Design by: LernVid.com