osnovano 1893. godine

Ženska mladež DVD-a Nuštar je treća na svijetu PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 0
LošeOdlično 
Autor millinus   
Subota, 20 Srpanj 2019 21:46

Ženska mladež DVD-a Nuštar s Međunarodnog natjecanja vatrogasne mladeži CTIF u švicarskom gradu Martignyu (14.-20. srpnja 2019.) vraća se s brončanom medaljom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snage Hrvatske na ovom natjecanju predstavljali su DVD Bedekovčina (VZŽ Krapinsko-zagorske), DVD Šandorovec (VZŽ Međimurske) i DVD Nuštar (VZŽ Vukovarsko-srijemske).

Boje Hrvatske, Vukovarsko-srijemske županije i Općine Nuštar u Švicarskoj osvojivši 3. mjesto u svijetu izvrsno su predstavile Nuštarke, koje su sudjelovanje na međunarodnom natjecanju izborile 1. mjestom na 13. po redu Državnom prvenstvu vatrogasne mladeži prošle godine u Zadru.

Na Facebooku nižu se čestitka za čestitkom, a među njima i ona predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanadera u kojoj stoji:

“Ženska mladež DVD Nuštar ispisala je povijest i osvojila izvrsno treće mjesto na Vatrogasnoj olimpijadi u švicarskom Martignyu. Bravo cure! Pokazale ste svijetu da hrvatsko vatrogastvo ima svijetlu sadašnjost i budućnost. Žao mi je što nisam s vama zbog izvanredne sjednice Sabora, ali srce mi je u Martignyu. Čestitam!”

Općina Nuštar brončanim djevojkama priprema doček i poziva: “Općina Nuštar poziva Vas da zajednički dočekamo naše mlade vatrogaskinje. Pobjednička ekipa stiže nedjelju 21. srpnja, a svečani doček bit će organiziran u DVD Nuštar. Točno vrijeme dolaska bit će objavljeno na FB stranici Općine Nuštar, a dolazak je predviđen u poslijepodnevnim satima”.

 

Aneta Pšihistal (http://novosti.hr/nustarci-spremaju-docek-mlade-vatrogaskinje-dvd-a-nustar-trece-u-svijetu/)

Fotografije (Mirko Ružić i CTIF) pogledajte u nastavku

 

 

Povratak na vrh stranice

 

Ažurirano: Subota, 20 Srpanj 2019 22:08
 
Petak, 23. Kolovoz 2019

Design by: LernVid.com