osnovano 1893. godine

Nuštarke pobjednice kupa HVZ 2011. PDF Ispis E-mail
Ocjena: / 3
LošeOdlično 
Autor millinus   
Ponedjeljak, 05 Rujan 2011 22:41

Pobjedom u Čakovcu (5. kolo kupa HVZ) ekipa ženske mladeži DVD Nuštar osvojila ukupnu pobjedu u kupu HVZ, vrativši se kući bogatija za tri osvojena pehara. Ekipa muške mladeži na istom natjecanju osvojila je ukupno sedmo mjesto.

 

U subotu, 03. rujna 2011.  na sportsko rekreacijskom centru Čakovec  održan je 1. kup VZG Čakovca i 5. posljednje kolo 2. kupa HVZ-a u 2011. godini za mladež pod domaćinstvom VZG Čakovca. Po iznimno lijepom i ugodnom vremenu nastupilo je 67 ekipa u kategorijama mladež muški (29), mladež žene (16), djeca muški (15) i djeca žene (6).

U kategoriji mladeži gdje su se bodovi  zbrajali za ukupni poredak kupa HVZ-a za 2011. godinu bilo je dosta neizvjesno do samog kraja. Ovdje se izvodila jedna vježba prema pravilniku o natjecanju HVZ-a i štafetna utrka. Pravo nastupa su imali djeca u dobi od 12 do 16 godina.

Ekipa ženske mladeži DVD-a Nuštar osvojila je prvo mjesto u petom kolu i tako osigurala prvo mjesto u ukupnom poretku kupa HVZ. Ovim rezultatom dokazale su da su trenutno najbolje u RH, na što smo izuzetno ponosni. Ovakav uspjeh došao je kao plod višemjesečnog truda i napornog i marljivog treniranja uz stručno vodstvo trenera Mirka Ružića.

Ekipa muške mladeži je zauzela vrlo dobro sedmo mjesto u ukupnom poretku, no to nije adekvatno potencijalu ove ekipe koja je imala dosta oscilacija tijekom sezone. U narednim sezonama očekujemo znatno bolje rezultate, ali će za to trebati intenzivnije trenirati, srećom morala ne nedostaje.

 

 

Na proglašenju su bili mnogi ugledni gosti, tako je ispred Hrvatske vatrogasne zajednice sve vatrogasce pozdravio načelnik HVZ mr. Željko Popović, predsjednik VZ Međimurske županije Zlatko Orsag, zapovjednik VZ Međimurske županije Ivan Krištofić, predsjednik VZ grada Čakovca Mario Medved, zapovjednik VZ grada Čakovca Damir Kovačić,  gradonačelnik grada Čakovca Branko Salamon i mnogi drugi ugledni gosti.

Pravdu na terenu su vodila 29 sudaca koji su posao obavili na najbolji mogući način, a to znaci bez primjedbi. Sve ekipe su primile medalje, a 3 najbolje plasirane i pehare u trajno vlasništvo osim pobjednika koji je uz to dobio i prijelazni pehar kup-a VZG Čakovca.

Ovom prilikom zahvaljujemo našoj mladeži na polučenim rezultatima (osvojeno 13 pehara), kao i dječjim ekipama (osvojena 2 pehara) tijekom 2011. godine. Zahvaljujemo se i svim roditeljima na razumijevanju, te svima koji su pridonijeli našem ponosu.

 

Slijedi nekoliko fotografija s natjecanja u Čakovcu, a više fotografija možete vidjeti u našoj galeriji.

 

 

 

 

 

Ažurirano: Utorak, 29 Studeni 2011 20:40
 
Petak, 23. Kolovoz 2019

Design by: LernVid.com